Użytkownicy : Jest zima - 30*C wilki sobie trudno radzą w takich warunkach , brak jedzenia , muszą chodzić na farmę coś upolować co jest bardzo niebezpieczne , a teraz mało zwierząt stoi na pastwiskach , Jak mamy przeżyć ??NO JAK !? , Sokrates ,Sonya ,Zoya , Radar ,Schadwon , Hantara , BlackRose , Nevin , Kih , Lexle , Yakima . Mederatorzy -BlackRose , Hantara . Admin - Schadown
BlackRose zamilkla, myslala, ze on tez chce jej cos powiedziec, dlatego wolala mu ustapic, bo to by jej nieco pomoglo...
- mi to mowisz... - wzdychnela
- ha ha...jakbym nie wiedziala... - popatrzyla krzywo, wygladala slodko...
- bo wiesz... - zebrała się na odwagę - wtedy jak walczyła z Zoym nie robiłam tego dlatego, że miałam ducha walki... - zamknęła
- bo ja chciałam ci wtedy...zaimponować... - pobiegła do lasu
*Pobiegł za nią * - To szczerze zaimponowałaś mi . Zaśmiał się . - A ja ci tylko powie ...że w wyroczni pokazano mi...Ciebie . Wyznał .
BlackRose zdziwiła się, wiedziała, przecież, że wyrocznia pokazała mu ją, ale ten jego śmiech, optymizm, radość...Patrzyła się na jego uśmiechniętą, piękną twarz, nie mogla oderwać zwroku...
BlackRose szybko odwrucila wzrok i popędziła na polanę, po czym rozsadziła się na śniegu, czuła głód... - wiem gdzie może być zwierzyna! - powiedziała jakby sama do siebie
- Każdy wie. Na farmie, no i te zwierzęta które nie zapadają w hibernacje... - powiedziała do Black rose. - Zoya? Temat zamknięty... - posmutniała i odeszła kawałek. - Myślałam, że on jest inny... że można go zmienić, dać szanse... Ale Radar miał racje... To tylko bezgraniczny idiota. Wyrzutek. - mówiła szeptem, ale dość głośno, by oba pozostałe wilki to usłyszały.